O mogućnostima konceptualne i/ili tematske organizacije i obrade frazeologije - Hrnjak, Anita (Array, 2002)
Članak propituje mogućnosti tematske i/ili konceptualne organizacije frazeologije, te mogućnosti primjene takvog principa organizacije i obrade frazeološkog materijala u kompjuterskoj leksikografiji.