Seminar o baštini u dnevnoj sobi - The Best in Heritage 2004 Interactive Edition - Babić, Darko (muzeolog) (Array, 2004)
Autor predstavlja i objašnjava ideju i proces kreiranja (koncepcija, metodologija, struktura, kvaliteta) The Best in Heritage 2004 DVD izdanja, te na se posebno osvrće na sadržaj nekoliko izdvojenih projekata zastupljenih na njemu.