Rimski vojni pečati u Cetinskoj krajini - Tončinić, Domagoj (Array, 2006)
Sažetak donosi podatke o uglavnom neobjavljenim rimskim vojnim pečatima koji potjeću iz Cetinske krajine, a predstavljeni su na kolokviju o ulozi rimske vojske u procesu romanizacije provincije Dalmacije. U sažetku su naznačene i najvažnije nove spoznaje o rimskim vojnim pečatima u provinciji Dalmaciji koje proizlaze iz analize spomenutih pečata.