Kritički diskurs o drugosti - Šesnić, Jelena (Array, 2006)
Pregled triju recentnih publikacija (M. Dubey: _Signs and Cities_ ; Ch. Wall: _Worrying the Line_ ; A. R. Lee: _Multicultural American Literature_) kojima je zajedničko bavljenje raznim odvjetcima američke etničke književnosti iz aspekta kulturne teorije, etničkih i postkolonijalnih studija, dekonstrukcije, poststrukturalističke teorije i sl.