Planiranje grada i socijalna integracija - Čaldarović, Ognjen (Array, 1978)
U radu se prezentiraju osnovni rezultati odnosa urbanog planiranja i socijalne integracije. Konstatira se da bi elementima urbanog planiranja mnogi elementi podobni za integraciju mogli biti potaknuti, što najčešće nije slučaj.