Marginalizacija i stigmatizacija u pregovaranju o riziku - Čaldarović, Ognjen (Array, 2003)
U radu se problematiziraju aspekti stigmatizacije u slučaju pregovaranja o riziku. Daje se primjer konkretnih lokacija u Hrvatskoj te poteškoće koje se javljaju prilikom pregovaranja o riziku.