Zaštita i unapređenje čovjekove okoline u Zagrebu - Čaldarović, Ognjen; Matić, Davorka (1985)
U radu se iznose najvažniji elementi unapređenja degradirane okoline u Zagrebu te se u tom smislu ukazuje na važnije sociološke dimenzije. Temelj radu je provedeno manje empirijsko istraživanje čiji se rezultati prezentiraju u radu.
HRV