Environmental Awareness and Energy Problems in Croatia - Čaldarović, Ognjen (1993)
U radu se iznose osnovni rezultati mnogih autorovih socioloških istraživanja o odnosu hrvatske populacije prema energetskim izvorima te o potrebi sistematskog istraživanja percepcije opasnosti od enegetskih izvora.
ENG