Katalogizacija službenih publikacija : prednosti i nedostaci uporabe formalnih i korporativnih odrednica - Barbarić, Ana (Array, 2006)
U radu su prikazane prednosti i nedostaci uporabe formalnih, odnosno korporativnih odrednica u katalogizaciji službenih publikacija. Posebno se razmatra nazivlje, vezano uz službene publikacije, korišteno u Pravilniku i priručniku za izradbu abecednih kataloga, te se predlaže uvođenje novih izraza.