Sub-national Government Financing - Frohlich, Zlatan; Jurlina Alibegović, Dubravka; Kasapović, Mirjana Kregar, Josip; Mervar, Andrea Starc, Nenad; Štulhofer, Aleksandar Žuljić, Stanko (1999)
U monografiji su obrađeni trendovi u društveno-ekonomskom razvoju, regionalna politika, stanje i otovrena pitanja u financiranju nižih razina fiskalne vlasti, te posebno razvitak otoka u Hrvatskoj. Monografija sadrži pokazatelje društveno-ekonomskog razvitka.
ENG