Sub-national Government Financing - Frohlich, Zlatan (Array, 1999)
U monografiji su obrađeni trendovi u društveno-ekonomskom razvoju, regionalna politika, stanje i otovrena pitanja u financiranju nižih razina fiskalne vlasti, te posebno razvitak otoka u Hrvatskoj. Monografija sadrži pokazatelje društveno-ekonomskog razvitka.