Prikaz: Četvrti znanstveni skup s međunarodnim sudjelovanjem "Istraživanja govora", Zagreb, 6-8. 12. 2001. - Pletikos Olof, Elenmari (Array, 2001)
U Zagrebu, na Filozofskom fakultetu, od 6. do 8. prosinca 2001. održan je četvrti znanstveni skup "Istraživanja govora". Na skupu je izloženo oko 70 radova. Glavna je tema bila govorništvo (povijest i teroija govorništva, figure i stil, govorničke tehnike, govornička izobrazba, umjetnički govor). Ostale fonetske teme bile su standardni i organski jezik, jezici u kontaktu, glas, patologija govora itd.).