Prikaz konferencije Between Stress and Tone (BeST) - Pletikos Olof, Elenmari (2005)
Konferencija "Between Stress and Tone" (BeST) održana je u Leidenu, u Nizozenskoj, od 16. do 18. lipnja 2005. Na konferenciji je usmeno ili posterima izneseno oko 50 radova o istraživanju naglasaka u raznim jezicima. Prikaz daje iscrpan pregled tema i sažima neke nove rezultate istraživanja.
HRV