Zalihosna uporaba prijedloga od u posvojnome značenju - Čelić, Željka (Array, 2005)
U radu se analizira uporaba prijedloga od u ruskome standardnome jeziku u sintagmama s posvojnim značenjem. Pri izricanju posvojnosti norma ruskoga jezika (kao i hrvatskoga) ne dopušta primjenu prijedloga od, jer takve sintagme mogu funkcionirati bez toga prijedloga. Neuporaba prijedloga ne narušava i ne sužava značenje sintagme.