Etički stavovi studenata bibliotekarstva - Hebrang Grgić, Ivana (2005)
Kratkom anketom provedeno je istraživanje etičkih stavova studenata četvrte godine bibliotekarstva Odsjeka informacijskih znanosti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Ispitani su stavovi studenata o dostupnosti građe i o zaštiti privatnosti korisnika knjižnica. Studenti su svjesni etičkih problema koji se pojavljuju u knjižničarstvu, poglavito pojavom i sve većim korištenjem Interneta.
Projekt MZOS
HRV