Das Projekt Tilurium. Ein kurzer Einblick in die Keramikfunde - Sanader, Mirjana; Šimić Kanaet, Zrinka; Tončinić, Domagoj (2005)
Rad predstavlja keramiku nađenu prilikom arheoloških istraživanja na području rimskog legijskog logora Tilurija.
Projekt MZOS
GER