Das Projekt Tilurium. Ein kurzer Einblick in die Keramikfunde - Sanader, Mirjana (Array, 2005)
Rad predstavlja keramiku nađenu prilikom arheoloških istraživanja na području rimskog legijskog logora Tilurija.