Akne kao psihološki problem - Tadinac, Meri (Array, 2003)
Članak govori o psihosocijalnim posljedicama akni, narušavanju kvalitete života, te naglašava potrebu interdisciplinarnog pristupa u liječenju ove dermatološke bolesti.