Barokni trijumf Marije Snježne u Belcu - Cvetnić, Sanja (Array, 2005)
Obnova zavjetne i hodočasničke crkve posvećene Mariji Snježnoj završena je 2005. godine, nakon dugogodišnjega rada. Zidne slike Ivana Krstitelja Rangera u njoj otkrivaju europsku razinu u postupcima iluzionizma, quadrature, likovnih citata, i složene ikonografije, a propovjedaonica Josipa Schokotnigga visoku razinu naručiteljskih zahtjeva.