Un bel dì vedremo ili o ulasku talijanske libretistike u povijesti književnosti - Radoš-Perković, Katja (Array, 2004)
Rad istražuje količinu i kvalitetu libretističke građe u nekoliko talijanskih povijesti književnosti, analizira pronađene podatke i vrednuje ih u širem književno-povijesnom kontekstu.