Izniman kulturni događaj - Roić, Sanja (Array, 2005)
U radu se prikazuje prijevod podgoričkih i beogradskih talijanista obimne Povijesti talijanske književnosti Giulija Ferronija tiskan 2005, što je izniman kulturni događaj.