Kakvu nam je sociologiju željeti : budućnost naše profesije kako je sami vidimo - Štulhofer, Aleksandar; Murati, Tomislav (1993)
Rad donosi i komentira nalaze anketnog ispitivanja mišljenja hrvatskih sociologa o stanju i potrebama razvoja hrvatske sociologije
HRV