Akademik Zoran Bujas - Temeljac hrvatske psihologije - Pavlina, Želimir; Kolesarić, Vladimir; Matešić, Krunoslav (1995)
Članak je napisan prigodom 85. obljetnice života i rada akademika Zorana Bujasa.
nedostaju ključne riječi
HRV