Ksenofont: Grčka povijest ; Matica hrvatska, Zagreb, 2001. ; 311 str. ; Lukijan: Djela ; Matica hrvatska, Zagreb, 2002. ; 487 str. ; Marko Tulije Ciceron ; O govorniku ; Matica hrvatska, Zagreb, 2002. ; 331 str - Gračanin, Hrvoje (Array, 2005)
Prikaz hrvatskog izdanja Kseonofontove "Grčke povijesti", Lukijanovih "Djela" i Ciceronova spisa "O govorniku".