&laquo ; Kuhinjska sela&raquo ; - Koprivničko vlastelinstvo pod upravom krajiških kapetana - Petrić, Hrvoje (2005)
Autor obrađuje ostatke srednjovjekovnih vlastelinstava pod upravom krajiških vlastelina te njihovu gospodarsku transformaciju.
Projekt MZOS
FRA