Antroponimija u hrvatskim pučkim popijevkama Međimurja - Frančić, Anđela (Array, 2004)
U radu se analiziraju osobna imena, prezimena i nadimci koje sadržavaju međimurske narodne pjesme uvrštene u knjigu Hrvatske pučke popijevke iz Međumurja (Zagreb, 1924), do danas najpotpuniju zbirku međimurskih narodnih pjesama. Nakon kratkoga prikaza života i djela Vinka Žganca, sakupljača pjesama, te koncepcije knjige, slijedi analiza svake antroponimijske kategorije te osvrt na imensku formulu i njezine sastavnice.