Aktualni književnojezični identiteti - Marinković, Dušan (Array, 2004)
Rad se govori o problematici suvremenoga studija književnosti, promišlja aktualne književnojezične identitete te postavlja pitanja proučavanja književnosti Srba u Hrvatskoj.