Željko Kovačić, Vučedolski Orion - Durman, Aleksandar (Array, 2003)
Izložba "Vučedolski Orion" za čiji je likovni postav arhitekt Ž. Kovačić na 37. Zagrebačkom salonu dobio Veliku nagradu 2002. godine.