Skupina oko lista "Hrvatstvo" u borbi protiv interkonfesionalnog zakona - Strecha, Mario (2005)
Članak opisuje borbu pobornika političkog katolicizma u banskoj Hrvatskoj protiv donošenja zakona kojem je cilj bio regulirati odnose među konfesijama priznatima u Hrvatskoj, odnosno u Habsburškoj monarhiji.
Projekt MZOS
HRV