Kriteriji za izbor razlikovnih obilježja u slavenskim jezicima - Jelaska (Babić), Zrinka (Array, 1993)
U radu se raspravlja o uporabi akustičkih ili artikulacijskih obilježja, o jednostavnosti ili složenosti RO, o razlikovnim i zalihosnim obilježjima.