Podrijetlo materinskoga jezika - Jelaska (Babić), Zrinka (1992)
U radu se raspravlja o usvajanju materinskoga jezika, prijerodnome jezičnome iskustvu, različitim nazivima za materinski jezik, odnosno bliskoznačnicama nazivu materinski jezik, razlogu zašto je naziv materinski nezamjenljiv naziv
Časopis je naveden u pravilniku iz NN 2/97
HRV