Međunarodni kongres o egejskoj trgovini sa središnjim i istočnim Mediteranom - Tomas, Helena (Array, 2004)
Ovo je prikaz međunarodnog kongresa o egejskoj trgovini sa središnjim i istočnim Mediteranom, koji je održan u Ateni, u travnju 2004. godine.