Tomaš Garrigue Masaryk i Nova Europa nakon Prvog svjetskog rata - Vranješ-Šoljan, Božena (Array, 2005)
U članku se raspravlja Masarykova politička djelatnost nakon Prvog svjetskog rata i njegov prijedlog o uređenju Europe.