Antica Menac, Željka Fink-Arsovski, Radomir Venturin: Hvatski frazeološki rječnik, Naklada Ljevak, Zagreb 2003. - Sesar, Dubravka (Array, 2003)
U članku je opširno prikazan prvi hrvatski frazeološki rječnik, autori kojega su priznati hrvatski rusisti - A. Menac, Ž. Fink i R. Venturin.