Iritantna vještina pisanja - Peruško, Tatjana (2004)
Članak donosi prikaz pripovjedne poetike talijanskog pisca Alessandra Baricca, od ranih djela do najnovijih bestsellera. Pritom se ističe autorov osebujan osjećaj za ritam i glazbenost pripovjedne rečenice, te postupak citatne montaže kojom se koristi u skoro svim djelima.
Projekt MZOS
HRV