Simona Vinci, prikaz i razgovor s autoricom kontroverznog romana "O djeci ne znamo ništa" - Peruško, Tatjana (Array, 2005)
Članak donosi kratki prikaz pripovjednog opusa mlade talijanske spisateljice, u svijetu poznate po kontroverznom romanu "O djeci ne znamo ništa". U nastavku slijedi razgovor s autoricom.