Resantiman i ljudska moralnost - Burger, Hotimir (Array, 2005)
U radu je proanaliziran i komentiran Schelerov rad "Resantiman u izgradnji morala", pokazane njegove relacije spram tadašnje socijalno-filozofske i druge literature, te njegova aktualnost za naše vrijeme.