Školovanje knjižničara u svjetlu europskih normi - Horvat, Aleksandra (Array, 2005)
Prikazani su suvremeni europski dokumenti o sveučilištu kakvo Europa danas želi imati. Prikazano je također kako su novosti koje donosi Bolonjski proces prihvaćene u novom programu studija bibliotekarstva na Sveučilištu u Zagrebu.