Polisemičnost leksema koji označavaju fizički izgled - Raffaelli, Ida (Array, 1995)
U članku se semantički analizira skupina leksema koja je u starofrancuskom označavala fizički izgled. Međutim, u određenim kontekstima ti su isti leksemi označavali i morlne osobine. U članku se metodolški razrađuje u kojim je kontekstima komponenta moralnosti prisutna, a u kojima je u potpunosti isključena.