Neki vidovi kognitivne semantike u rekonstrukciji semantičkih struktura - Raffaelli, Ida (2000)
Rad predstavlja manje istraživan i manje primjenjivan teorijski vid kognitivne semantike kojim se tumače promjene semantičkih struktura te se ističu teorijsko-mtodolške mogućnosti kognitivne semantike u njihovoj rekonstrukciji. U radu se naglašava višeznačna narav semantičkih struktura leksema s unutranjom dijakronijskom dinamikom između različitih tipova značenjskih kategorija.
Projekt MZOS
HRV