Kako u organizaciji informacija i znanja treba razumijevati, koristiti i poučavati knjižničnu klasifikaciju - Lasić-Lazić, Jadranka; Slavić, Aida (2004)
Kako u organizaciji informacija i znanja treba razumijevati, koristiti i poučavati knjižničnu klasifikaciju
Projekt MZOS
HRV