Kako u organizaciji informacija i znanja treba razumijevati, koristiti i poučavati knjižničnu klasifikaciju - Lasić-Lazić, Jadranka (Array, 2004)
Kako u organizaciji informacija i znanja treba razumijevati, koristiti i poučavati knjižničnu klasifikaciju