Hrvatski frazeološki rječnik / Antica Menac, Željka Fink-Arsovski, Radomir Venturin - Hrnjak, Anita (Array, 2004)
Rad prikazuje Hrvatski frazeološki rječnik grupe autora A. Menac, Ž. Fink-Arsovski i R. Venturin.