Vrednovanje sustava za elektroničko obrazovanje - Mateljan, Vladimir (Array, 2005)
Ovaj rad prikazuje glavne osobine sustava za elektroničko obrazovanje pomoću kojih se mogu vrednovati ovi sustavi. Prilikom uvođenja novoga sustava za elektroničko obrazovanje izuzetno je važno prethodno dobro vrednovati ponuđene sustave kako bi se odabrao sustav koji nam nudi točno ono što tražimo uz najmanju investiciju. U radu je dan pregled najvažnijih osobina sustava za studente, nastavnike, stvaratelje obrazovnih materijala i administratore sustava za elektroničko obrazovanje.