Feminizam i diktatori: gle, kako gore! - Čale Feldman, Lada (Array, 2004)
Rad se osvrće na intelektualnu ostavštinu Virginije Woolf, unutar koje spisateljičin osebujni radikalni pacifizam, koji počiva na kritici patrijarhata iskazanoj u eseju "Tri gvineje", nerijetko prolazi nezapaženo ili se estetički i politički obezvredjuje.