Zrinsko-frankopanska urota - Gračanin, Hrvoje (Array, 2002)
Popularan rad o zrinsko-frankopanskoj uroti protiv kralja i cara Leopolda I. Habsburškog, koja je okončana pogubljenjem glavnih pokretača grofa Petra Zrinskog i kneza Frana Krsta Frankopana 1671. godine.