Gaj Salustije Krisp: Djela / Marko Valerije Marcijal: Epigrami, Matica hrvatska, Zagreb 1998. - Gračanin, Hrvoje (Array, 2000)
Prikaz dvije knjige: Gaj Salustije Krisp: Djela / Marko Valerije Marcijal: Epigrami, Matica hrvatska, Zagreb 1998.