Plakati za Zagrebački zbor 1926. (Prilog redefiniranju povijesti hrvatskog plakata) - Galjer, Jasna (Array, 2004)
Tema teksta je serija predložaka za plakat Zagrebačkog zbora autora Sergija Glumca. Ukupno 14 varijanti (nerealizirano) su autentični odjek avangarde u grafičkom oblikovanju, od kubizma i De Stijla do ruskog konstruktivizma.