Čestina uporabe psihologijskih testova u našoj školskoj praksi - Matešić, Krunoslav (Array, 1999)
U članku se iznose podaci o čestini korištenja psihologijskih mjernih instrumenata od strane pedagoških psihologa u Republici Hrvatskoj. Rezultati su dobiveni u okviru ankete o nekim aktualnim problemima testova i testiranja u zemljama članicama Europske federacije profesionalnih psiholoških asopcijacija (EFPPA). Anketu je organizirala EFPP-in Radna skupina za testove, a kod nas ju je provleo Hrvatsko psihološko društvo.