Imamo li dovoljno psihologijskih testova? - Matešić, Krunoslav (Array, 1998)
Imaju li u ovom vremenskom razdoblju hrvatski psiholozi dovoljan broj testova za potrebe svakodnevnog rada? Kakvo je stanje u europskim zemljama i koji su uzroci mogućih razlika? Uz pokušaje odgovaranja na ova dva temeljkna problema, na kraju članka se iznose autorske preporuke za daljnje unapređivanje psihodijagnostičkog instrumentarija u zemlji.